Ο Ρόναλντ Βάργκας έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης στην Πολωνία και συνεχίζει την προετοιμασία του πλέον για το φιλικό του Σαββάτου με την Σεβίλλη, εκεί που αναμένεται να είναι και 100% έτοιμος
Ο διεθνής με την Εθνική της Βενεζουέλας ταλαιπωρείται εδώ και μέρες από έναν χτύπημα στην περόνη ενώ υπάρχει και κόπωση στο αριστερό του πόδι από τα συνεχόμενα παιχνίδια μέχρι και το Κόπα Αμέρικα.
Ωστόσο στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ ο μεσοεπιθετικός έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα, αγωνίστηκε παράλληλα και στο οικογενειακό διπλό, σε ρόλο όμως μπαλαντέρ.
Όπως όλα δείχνουν ο Δέλλας θα τον ξεκουράσει και αύριο έτσι ώστε να τον έχει πανέτοιμο στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Σεβίλλη.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement