Σπουδαία νίκη για το ελληνικό τένις. Με το σούπερ δίδυμο του Στέφανου Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να δείχνει το δρόμο, η ελληνική ομάδα πέρασε στα ημιτελικά του United Cup νικώντας με 3-2 την Κροατία στο Περθ.
Η πρόκριση κρίθηκε στο μικτό διπλό και την μονομαχία του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη με την Πέτρα Μάρτιτς και τον Μπόρνα Γκόγιο. Το ελληνικό δίδυμο πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ με 7-6, ενώ κατέκτησε το δεύτερο κάνοντας μπρέικ στο τελευταίο γκέιμ με 6-4.
Σε ό,τι αφορά στα ζευγαρώματα, ο Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Ματέο Μπερετίνι, ο Σακελλαρίδης (ή ο Περβολαράκης) με τον Λορέντζο Μουζέτι, η Σάββαρη με την Μαρτίνα Τρεβιζάν και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ με την Λουτσία Μπροντζέτι.
«Είμαι τόσο περήφανη για αυτή την ομάδα. Η χημεία που έχουμε με τον Στέφανο μάς βοήθησε πολύ. Νιώθουμε σαν να παίζουμε στην έδρα μας με τόσους Έλληνες εδώ», τόνισε η Σάκκαρη. «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κροατίας που έκανε πολύ καλή προσπάθεια. Είμαι περήφανος για την ομάδα και αυτό που καταφέραμε, αλλά για μας η διοργάνωση αρχίζει τώρα. Θα είμαστε στο Σίδνεϊ, αλλά η καρδιά μας θα παραμείνει εδώ στο Περθ, που είχαμε τόσο σπουδαία στήριξη».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement