Οι Στίβεν Τσούμπερ και Νόρντιν Άμραμπατ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό αγώνα με τον Βόλο. Εκτός έμεινε ο Ντομαγκόι Βίντα.
Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Βόλο, εκτός έδρας, συμπεριλήφθηκαν οι Στίβεν Τσούμπερ και Νόρντιν Άμραμπατ, έχοντας επιστρέψει πλήρως στο 100% σε ετοιμότητα και έχουν μπει στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.
Ο Αργεντινός τεχνικός απ’ την άλλη δεν θα έχει στη διάθεση του, τον Ντομαγκόι Βίντα που έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Ένωση, μετά την επιστροφή του απ’ το Μουντιάλ, χθες το απόγευμα.
Γι’ αυτό τον λόγο, κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς στον Βόλο, όπως εκτός έμεινε και ο Πέτρος Μάνταλος, έχοντας υποστεί μια θλάση.
Απ’ εκεί και έπειτα, είχατε διαβάσει απ’ το πρωί στο AEK1924.gr, ότι ο Στίβεν Τσούμπερ προορίζεται για να πάρει φανέλα βασικού στο αυριανό αγώνα κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.
Η αποστολή της ΑΕΚ:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement