Ο πρώην μπακ της ΑΕΚ στέκεται ακόμα μια φορά άτυχος στην καριέρα του, καθώς υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο χθεσινό φιλικό του Παναιτωλικού με την Άντερλεχτ.
Τα μαντάτα δεν είναι ευχάριστα για τον Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, στο χθεσινό φιλικό αγώνα με την Άντερλεχτ.
Ο Έλληνας μπακ είχε μια άτυχη στιγμή μόλις στα πέντε πρώτα λεπτά της φιλικής αναμέτρησης, έπεσε στο έδαφος και σφάδαζε απ’ τους πόνους, έγινε αναγκαστική αλλαγή, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, επιβεβαιώνοντας τους φόβους των ανθρώπων της ομάδας του Αγρινίου, με τον Έλληνα μπακ να πρέπει να φανεί δυνατός για ακόμα μια φορά στην καριέρα του, καθώς ρήξη χιαστού είχε υποστεί και στην θητεία του, στην ΑΕΚ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement