21.11
09:37

Ο Ντιέγκο Ρέγες στα υπόψιν του Αλμέιδα (VIDEO)

AEK1924.gr team
Ο Ντιέγκο Ρέγες στα υπόψιν του Αλμέιδα (VIDEO)

Το όνομα του Ντιέγκο Ρέγες επανέρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, καθώς ο έμπειρος στόπερ έχει τεθεί στα υπόψιν του Ματίας Αλμέιδα

Μπορεί στην Ένωση να μην έχει υπάρξει -προς στιγμήν- ειλημμένη απόφαση για συγκεκριμένες κινήσεις, ωστόσο μια από τις θέσεις που θα κινηθούν αναμενόμενα είτε στη χειμερινή είτε στην καλοκαιρινή περίοδο, είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Εδώ έρχεται να… παίξει το όνομα του Ντιέγκο Ρέγες, τον οποίο γνωρίζει ο Ματίας Αλμέιδα από τη θητεία του στο Μεξικό, με το όνομα του 30χρονο στόπερ να έχει συνδεθεί και το καλοκαίρι που πέρασε με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα πληροφορίες, ο έμπειρος άσος έχει τεθεί στα υπόψη του Ματίας Αλμέιδα. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, ύψους 1,91μ. ανήκει στην Τίγκρες και μένει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο. Ο Μεξικανός διαθέτει πλούσιο βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί σε Πόρτο, Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ, Φενέρμπαχτσε και Λεγκανές, ενώ από το 2019 έχει επιστρέψει στην πατρίδα του. Ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν είχε θέση βασικού, τους τελευταίους μήνες έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα και αναμένεται να αποχωρήσει.

Ο Ρέγες είναι από το 2011 μέλος της εθνικής Μεξικού μετρώντας συνολικά 65 συμμετοχές και 2 γκολ. Μάλιστα συμμετείχε στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 αγωνιζόμενος ως αλλαγή στον αγώνα των «16» με την Ολλανδία, ενώ το 2018 ήταν στις κλήσεις αλλά τελικά «κόπηκε» λόγω τραυματισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->