Η ΑΕΚ Β’ αντιμετωπίζει το Αιγάλεω (15:00, AEK1924.gr) εκτός έδρας στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης” για την 3η αγωνιστική της Super League 2 και ψάχνει την πρώτη της νίκη για την φετινή σεζόν.
Μετά από δυο αγωνιστικές στη Super League 2, την εφετινή σεζόν, η ΑΕΚ Β’ αναζητάει την πρώτη της νίκη στο Αιγάλεω, κόντρα στην τοπική ομάδα.
Οι Κιτρινόμαυροι προέρχονται απ’ την εντός έδρας ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Ηλιούπολη και καλούνται σήμερα, απέναντι στην ομάδα του Αιγάλεω, να βρουν τον τρόπο και να φύγουν με τους βαθμούς της νίκης.
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος όλες αυτές τις ημέρες προετοίμασε όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του, αναλύοντας τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, με τα αδύνατα και δυνατά του σημεία.
Η ΑΕΚ Β’ θα έχει… ενισχύσεις στο σημερινό ματς, καθώς λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της πρώτης ομάδας, ο Έλληνας τεχνικός έχει συνεννοηθεί με τον Ματίας Αλμέιδα, να ενισχυθεί η ομάδα, με κάποιους ποδοσφαιριστές.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement