22.10
19:48

Αρσενιάδης: «Δύσκολη πρεμιέρα»

AEK1924.gr team
Αρσενιάδης: «Δύσκολη πρεμιέρα»

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για την αυριανή (23/10, 18:00) πρεμιέρα, η οποία θα βρει την ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στα… βαθιά με το «καλημέρα» η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ένωσης, η οποία στην πρεμιέρα της Volley League θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Αρσενιάδης μίλησε για αυτή την αναμέτρηση, την οποία χαρακτήρισε δύσκολη, αλλά η ομάδα έχει προετοιμαστεί έτσι ώστε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Η δήλωση Αρσενιάδη:

«Έχουμε ετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται, τηρουμένων των προβλημάτων. Αναμφισβήτητα, είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, σε ένα πρωτάθλημα που είναι τεράστιο και θεωρείται μαραθώνιος. Είναι μια δύσκολη πρεμιέρα. Το σίγουρο είναι και θέλω να τονιστεί, πως η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό και θα κάνει την προσπάθειά της για το ανάλογο αποτέλεσμα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement