Ο Σουηδός χαφ έχει πέραση στην πατρίδα του και η Γκέτεμποργκ είναι μια απ’ τις ομάδες που τσεκάρουν την περίπτωση του.
Μπορεί ο Αλεξάντερ Φράνσον στην προετοιμασία να κέρδισε το… εισιτήριο της παραμονής του, αλλά μέχρι στιγμής ο Ματίας Αλμέιδα τον συμπεριλαμβάνει στις αποστολές της ομάδας, χωρίς ωστόσο να του δίνει χρόνο συμμετοχής.
Όμως, ο Σουηδός χαφ φαίνεται πως προσελκύει το ενδιαφέρον από ομάδες της πατρίδας του, καθώς τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως η Γκέτεμποργκ, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.
Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα απ’ την Σουηδία, κάνουν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον, που πιθανότατα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο να εκφράσουν επίσημα το ενδιαφέρον τους, προσεγγίζοντας την πλευρά της ΑΕΚ, για την απόκτηση του.
Θυμίζουμε, ότι η Ένωση έχει συμβόλαιο με τον Φράνσον μέχρι τον Ιούνιο του 2023, κάτι που σημαίνει, ότι η κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα, θα μπορέσει από 1η Ιανουαρίου να συζητάει απευθείας με τον ποδοσφαιριστή, αλλά όμως για απόκτηση με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, με την ΑΕΚ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement