
Συγκλονίζουν οι εικόνες από την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Κρήτη. Αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί και δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.
Συνεχίζεται το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας στην Κρήτη, που ήδη μετρά έναν νεκρό, ο οποίος παρασύρθηκε από χείμαρρο ενώ βρισκόταν στο όχημά του, στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία που συνεχίζει τις έρευνες, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για δύο ακόμη αγνοούμενους.
Σε Αγία Πελαγία και Λυγαριά, οι εικόνες που καταγράφονται είναι εικόνες καταστροφής, με αυτοκίνητα να έχουν παρασυρθεί και δρόμοι να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.
Συνεργεία της Περιφέρειας και των Δήμων βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της ισχυρής νεροποντής που μετέτρεψε σε λίμνες, ακόμη και κεντρικά σημεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement