
Στο γήπεδο του Κερατσινίου και όχι σε αυτό του Κορυδαλλού θα δώσει τις φετινές αναμετρήσεις της η ομάδα της Προοδευτικής, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ!Υ
Η διοίκηση, οι φίλαθλοι και σύσσωμος όλος ο οργανισμός που αποτελεί την Προοδευτική , αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το φίλο σωματείο του Κερατσινίου και τον πρόεδρο του Μάκη Απόστολου και ιδιαίτερα τον φίλο δήμαρχο του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσωνας Χρήστο Βρεττάκο για την παραχώρηση του γηπέδου του Κερατσινιου(Σχιστό) για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για αυτή την αγωνιστική περίοδο . Ο Χρήστος Βρεττάκος για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε Κύριος καθώς ο λόγος του είναι συμβόλαιο και τήρησε στο ακέραιο αυτό που είχε διαμηνύσει τόσο στην διοικηση του ΑΠΟ Κερατσινι όσο και στην διοίκηση της Προοδευτικής και στον πρόεδρο μας Αντώνη Αραβαντινο . Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και επιφυλασσόμαστε .
Τελος θα ήταν παράλειψη μας να μην εκφράσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στην εντεταλμενη Αθλητισμού κα. Σταυρουλα Συρακου και τον αναπληρωτή προϊστάμενο του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Γιώργο Χρηστίδη.
Πηγή: sport-fm.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement