
Ο ακραίος αμυντικός και διακαής πόθος της Ένωσης για το αριστερό άκρο της άμυνας, φαίνεται πως ήρθε σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς όπου συζήτησαν για την συμφωνία που υπάρχει με τους ατζέντηδες του
Το AEK1924.gr σας είχε ενημερώσει από νωρίς ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα επικοινωνούσαν σήμερα με τον 26 Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή προκειμένου να του λύσουν τις όποιες απορίες σχετικά με την ΑΕΚ αλλά και με τα όσα έχει προσυμφωνήσει με τους εκπροσώπους της «Elenkosports».
Μάλιστα σήμερα ο Μιλοβάνοβιτς είχε τηλεφωνική επικοινωνία κατ’ ιδίαν με τον ποδοσφαιριστή. «Στην ΑΕΚ θα είσαι ασφαλής. Η ΑΕΚ είναι μια Ευρωπαϊκή ομάδα η οποία μαζί με την δική σου προσθήκη θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Super League. Σε περιμένουμε στην Αθήνα», φαίνεται πως του είπε ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης με τον Τζιοβάνι να εμφανίζεται φανερά ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement