Η σημερινή απόφαση της FIBA θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον του Αμερικανού στην ΑΕΚ και αν αυτό θα είναι μαζί με τη ομάδα ή οι δρόμοι τους θα χωρίσουν. Θετικός στην παραμονή του στην Ένωση. Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας
Προτεραιότητα τόσο του Μάκη Αγγελόπουλου, όσο και του Ντράγκαν Σάκοτα είναι η παραμονή του Μαλίκ Χέρστον στην ΑΕΚ, ο οποίος ήρθε μεσούσης της περιόδου και άλλαξε τις ισορροπίες στην ομαδα.
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ έχει κάνει εδώ και αρκετό καιρό (από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα) επίσημη πρόταση στον παίκτη για την παραμονή του, προσφέροντας του ένα εξαιρετικό συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα και περιμένει την απάντηση του.
Ο Αμερικανός δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ελλάδα για χάρη της Βασίλισσας, ωστόσο περιμένει την απόφαση της FIBA σχετικά με το αν η Ένωση θα αγωνιστεί στη Ευρώπη, για να δώσει την τελική απάντηση του.
Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Χέρστον είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών, ωστόσο τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά το πέρας της σημερινής ημέρας.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement