
Ολιγόλεπτη ήταν η παρουσία του Πινέδα στην αναμέτρηση της Εθνικής Μεξικού, κόντρα σε αυτή του Περού.
Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του βρίσκεται ο Ορπελίν Πινέδα τις τελευταίες ημέρες.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Η Εθνική Μεξικού δίνει κάποια φιλικά – στο πλαίσιο της διακοπής – και ο άσος της ΑΕΚ ήταν στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού.
Στον πρώτο αγώνα, το Μεξικό αντιμετώπισε το Περού, με τον Πινέδα να περνά στον αγωνιστικό χώρο στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ωστόσο, φαίνεται πως έφερε… γούρι στην ομάδα του, καθώς ένα λεπτό αργότερα ο Ίρβινγκ Λοσάνο σούταρε και πέτυχε το «χρυσό» γκολ για την «Ελ Τρι».
Το Μεξικό αναμένεται να δώσει ακόμα ένα φιλικό, αυτό κόντρα στην Κολομβία, στις 5:00 τα ξημερώματα της ερχόμενης Τετάρτης.
Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα: