Η μεγάλη εκδήλωση των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, θα έχει τριώρη διάρκεια και θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση από ελεύθερο κανάλι, για να την παρακολουθήσει όλος ο κόσμος.
Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα εγκαίνια της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου.
Οι άνθρωποι της Ένωσης, τρέχουν όλες τις ετοιμασίες, για την μεγάλη βραδιά των εγκαινίων, θέλοντας να είναι όλα έτοιμα σε μια φαντασμαγορική τελετή, που θα σημάνει την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η μεγάλη εκδήλωση φαίνεται πως θα έχει 3ωρη διάρκεια, με πολλά χάπενινγκς, χορευτικά συγκροτήματα, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, αλλά και διάφορα άλλα, που θα συνδέουν το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον.
Απ’ εκεί και έπειτα, αναμένεται μαζική προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια του γηπέδου, στην οποία όπως όλα δείχνουν θα μπει εισιτήριο με γενική είσοδος, δίνοντας προτεραιότητα στα διαρκείας, ενώ το ποσό θα χρησιμοποιηθεί -πιθανόν- για φιλανθρωπικό σκοπό.
Όμως, η ΑΕΚ και ειδικότερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, επιθυμούν οι εικόνες των εγκαινιών, να ταξιδέψουν και να συγκινήσουν, σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.
Γι’ αυτό τον λόγο, η ΑΕΚ έχει ήδη συμφωνήσει με την ΕΡΤ, καλύψει εξ’ ολοκλήρου τα εγκαίνια και να μεταδοθεί απευθείας απ’ το κρατικό κανάλι, για να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ απ’ όλο τον πλανήτη και οι Έλληνες φίλαθλοι, την τελετή των εγκαινίων, η οποία θα έχει έντονο χρώμα προσφυγικού ελληνισμού.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement