15.9
10:35

Όλα ανοιχτά για Φερνάντες και ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Όλα ανοιχτά για Φερνάντες και ΑΕΚ
Advertisement

Ο Αργεντινός χαφ έχει επιλέξει την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά όλα θα κριθούν σήμερα. Τα δεδομένα της υπόθεσης Φερνάντες – ΑΕΚ και τα τρία σενάρια.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πάολο Φερνάντες δεν προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, αλλά υπάρχει απ’ την περασμένη σεζόν, διερευνώντας οι Κιτρινόμαυροι την υπόθεση του.

Με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, η Ένωση ενισχύθηκε στις θέσεις που το είχε πραγματική ανάγκη, αφήνοντας για μετά την περίπτωση του Φερνάντες, θέλοντας να περιμένουν και τον Νόρντιν Άμραμπατ, για το τι θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Μετά την απόφαση του Μαροκινού χαφ να παραμείνει στην ΑΕΚ και να εξαντλήσει το συμβόλαιο του, οι Κιτρινόμαυροι άφησαν στην άκρη τον Ισπανό χαφ, παρότι απ’ την πλευρά του, είχαν πάρει θετική απάντηση, ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική μεταγραφής στην Ένωση.

Απ’ εκεί και έπειτα, ο Φερνάντες ξανά ήρθε στο κιτρινόμαυρο προσκήνιο, όταν κυκλοφόρησε φημολογία ότι ο Άμραμπατ βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από Τουρκία και Αραβία, με την Ένωση να είναι θετική στην παραχώρηση του, με το ανάλογο αντίτιμο, έχοντας ως αντικαταστάτη του, τον Ισπανό χαφ, χαλώντας μάλιστα επί της ουσίας και την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Φερνάντες είχε δείξει απ’ την αρχή τις προθέσεις του και γι’ αυτό δεν φαινόταν ιδιαίτερα ψημένος με το ενδεχόμενο να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε δώσει τα χέρια με τον Βόλο και περίμενε την απάντηση του παίκτη, εξαντλώντας όλα τα χρονικά περιθώρια.

Οι Θεσσαλονικείς απ’ την στιγμή που έβλεπαν να καθυστερεί να απαντήσει, πληροφορήθηκαν ότι ο παίκτης θέλει ΑΕΚ, γι’ αυτό και έθεσαν ένα χρονικό περιθώριο, το οποίο ολοκληρώθηκε και απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Η Ένωση τις τελευταίες ημέρες, ζήτησε διορία απ’ την πλευρά του παίκτη, για να δει τι θα γινόταν με την περίπτωση του Άμραμπατ, που όπως όλα δείχνουν δεν θα αποχωρήσει και θα παραμείνει στην ομάδα, αλλά η προοπτική Φερνάντες, μόνο τελειωμένη δεν θεωρείται.

Η προφορική συμφωνία με Φερνάντες  – Και τα τρία σενάρια για το πότε θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και ως δεδομένο φαίνεται ότι είτε για τώρα, είτε για τον Γενάρη, είτε για του χρόνου το καλοκαίρι, αργά ή γρήγορα θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Το συμβόλαιο του 24χρονου χαφ με τον Βόλο, ολοκληρώνεται του χρόνου το καλοκαίρι, η Ένωση πιθανόν σήμερα να κάνει μια τελευταία κρούση με την ομάδα της Μαγνησίας για να πετύχει ένα deal, για να αποκτήσει από τώρα τον ποδοσφαιριστή, ζητώντας 1 με 1,5 εκατ. ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες απ’ τον Βόλο και σε περίπτωση που οι δυο ομάδες δεν τα βρουν, τότε οι Κιτρινόμαυροι θα περάσουν στο plan b.

Στο ενδεχόμενο του plan b, η ΑΕΚ θα επανέλθει τον Ιανουάριο για την απόκτηση του Φερνάντες για να συμφωνήσει μαζί του, έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, εξασφαλίζοντας την υπογραφή του για την 1η Ιουλίου του 2023, ώστε στη συνέχεια να προτείνει στον Βόλο μια νέα πρόταση για να τον αποκτήσει τον Γενάρη, δίνοντας και ένα οικονομικό αντάλλαγμα.

Σε περίπτωση και τότε αρνητικής απάντησης, θα περάσει στο plan c και θα αποκτήσει τον Φερνάντες το καλοκαίρι που θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του, έχοντας υπογράψει νόμιμα απ’ το Γενάρη μαζί του, όπως προ αναφέραμε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->