21.6
08:40

Τα λένε στα γραφεία του Τίγρη για το γήπεδο

AEK1924.gr team
Τα λένε στα γραφεία του Τίγρη για το γήπεδο
Advertisement

Με την επιστροφή του Δημήτρη Ανδριόπουλου από το εξωτερικό θα υπάρξει συνάντηση κορυφής στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη για να συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις όσον αφορά την «Αγιά Σοφιά»

Εν αναμονή των διαδικασιών του ΥΠΑΠΕΝ και της τήρησης των δεσμεύσεων του Παναγιώτη Λαφαζάνη για τη δημόσια διαβούλευση του γηπέδου, στην ΑΕΚ προχωρούν στα επόμενα βήματα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του, μαζί με μέλη της «Δικέφαλος 1924» θα έχουν συνάντηση εντός της εβδομάδας (όταν επιστρέψει ο Δημήτρης Ανδριόπουλος από τις ΗΠΑ) για να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις.

Συγκεκριμένα, όσο διάστημα διαρκέσει η δημόσια διαβούλευση (40 ημέρες), οι Κιτρινόμαυροι θα τρέξουν όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες που χρειάζονται, έτσι ώστε όταν παρθεί και η περιβαλλοντική άδεια, ο φάκελος να είναι πλήρης και να εκδοθεί άμεσα η οικοδομική άδεια.

Η σύσκεψη θα γίνει, όπως συνηθίζεται, στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος παράλληλα ασχολείται και με τις εμπορικές συμφωνίες. Ο Τίγρης έχει έρθει σε επαφή με εταιρίες που ενδιαφέρονται να «επενδύσουν» και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το θέμα. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->