Πλήρως προσαρμοσμένος στα κιτρινόμαυρα δεδομένα εμφανίστηκε ο MVP του τουρνουά «Α. Παπασταμάτης».
Το εγκώμιο για το διεθνές τουρνουά «Α. Παπασταμάτης» έπλεξε ο Στίπε Μαντάλινιτς, ο οποίος συμμετείχε και πέρυσι, με την φανέλα της Πέλιστερ.
Ο MVP και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης ανέφερε πως έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα ομάδα, ενώ επιβεβαίωσε πως η προετοιμασία είναι σκληρή.
Η δήλωση του Μαντάλινιτς:
«Θυμάμαι από πέρσι που αγωνιζόμουν στην Πέλιστερ, πόσο καλό είναι το τουρνουά που μόλις αγωνιστήκαμε. Όλες οι ομάδες που παραβρέθηκαν φέτος ήταν πάρα πολύ καλές και η δική μας ομάδα λειτούργησε πολύ καλά. Αγαπώ ήδη την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου και προπονούμαστε σκληρά στην προετοιμασία μας. Στην αρχή της σεζόν έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και με καλό αγωνιστικό πλάνο για να πάρουμε τη νίκη»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement