Η ενίσχυση στον «άσο» είναι δεδομένη για την Ένωση η οποία αναζητά γκολκίπερ επιπέδου που θα εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στην ομάδα. Τρία τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι
Τρεις τερματοφύλακες βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, καθώς θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Οι Κιτρινόμαυροι ψάχνουν έναν γκολκίπερ που θα δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας και φυσικά θα βοηθήσει τον Γιάννη Ανέστη να αποκτήσει πείρα και να εξελιχθεί.
Στην Ένωση αρέσει ο Χάβι Βάρας ο οποίος από το 2008 μέχρι το 2014 αγωνιζόταν στη Σεβίλη, μετρώντας 60 ματς, 3 Γιούροκαπ και 2 Κύπελλα Ισπανίας. Την περίοδο 2012-13 δόθηκε δανεικός στη Θέλτα με την οποία έπαιξε 35 αγώνες. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Βαγιαδολίδ με την οποία μετρά 40 αναμετρήσεις και 18 ματς χωρίς να δεχθεί γκολ. Η περίπτωση του ενδιαφέρει την ΑΕΚ, καθώς μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα.
Από εκεί και πέρα, στη λίστα βρίσκεται ο Βάγγκνερ Ντα Σίλβα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Εστορίλ, με τους Ισπανούς ωστόσο να τον παρουσιάζουν έτοιμο να υπογράψει στη Χετάφε, με τη Βαλένθια να καραδοκεί, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ντούσαν Κούτσιακ. Ο Σλοβάκος εμφανίζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Λέγκια και η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement