26.8
12:22

Μίλερ: “Κύριε Λεβαντόβσκι, τα λέμε στο Μόναχο”

AEK1924.gr team
Μίλερ: “Κύριε Λεβαντόβσκι, τα λέμε στο Μόναχο”

Η χθεσινή κλήρωση του Champions League, έφερε (ξανά) αντιμέτωπες Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, και έτσι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα αντιμετωπίσει τη πρώην ομάδα του, με τον Τόμας Μίλερ να μη χάνει ευκαιρία προκαλώντας τον μέσω VIDEO στο ίνσταγκραμ.

Η κληρωτίδα των ομίλων του Champions League τοποθέτησε στον ίδιο όμιλο την Μπάγερν, την Μπαρτσελόνα και την Ίντερ, το απόγευμα της Πέμπτης (25/8) στην Κωνσταντινούπολη.

Κάπως έτσι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα επιστρέψει στο Μόναχο, αλλά αυτή τη φορά θα είναι στην αντίπαλη ομάδα. Ο πρώην συμπαίκτης του στους Βαυαρούς, Τόμας Μίλερ, μέσω VIDEO στα social media “προκάλεσε” τον Πολωνό σταρ για τη μεταξύ τους μονομαχία.

“Κύριε Λεβαντόβσκι, τα λέμε σύντομα στο Μόναχο”, είπε στο VIDEO ο Γερμανός επιθετικός, ο οποίος έγραψε στη δημοσίευσή του: “Τι ωραία κλήρωση στο Champions League. Είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση να παίζεις ενάντια στον Λεβαντόβσκι και τη νέα του ομάδα”.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Müller (@esmuellert)

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement