08.8
16:58

ΚΑΕ ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για τα διαρκειάς – Πότε θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου

AEK1924.gr team
ΚΑΕ ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για τα διαρκειάς – Πότε θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της Βασίλισσας για την επόμενη σεζόν, η οποία και θα τα προωθήσει με μια mini-movie της χρονιάς.

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της μπασκετικής σεζόν 2022/2023, με την Βασίλισσα να ετοιμάζεται για την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία μετά τις 15-16 Αυγούστου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, τρέχουν όλες τις διαδικασίες, για να εμφανιστούν πανέτοιμοι για τις επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες θα κρύβουν πολλές εκπλήξεις, τόσο κατά τη διάρκεια της διάθεσης των εισιτηρίων, όσο και μέσα στη σεζόν.

Μάλιστα, για την προώθηση των διαρκείας, οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα mini-movie της χρονιάς, έχοντας ως πρωταγωνιστές τον κόσμο της Βασίλισσας.

Γι’ αυτό τον λόγο, εξέδωσαν ανακοίνωση και καλούν τους φιλάθλους της ομάδας, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη mini-movie, να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα από κλήρωση θα επιλεγούν.

Θυμίζουμε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Βασίλισσα επιθυμεί να έχει ενεργή συμμετοχή ο κόσμος της, σε διάφορα πρότζεκτ που παρουσιάζουν, δίνοντας του την δυνατότητα να πάρει αποφάσεις και να δηλώσει ενεργή συμμετοχή, με τελευταία φορά να είναι πριν λίγες ημέρες για την επιλογή σχεδίου της τρίτης εμφάνισης της ομάδας.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Για την ΑΕΚ BC σταθερά πρωταγωνιστής είναι ο κόσμος της Ομάδας μας.
Καλούνται οι οπαδοί μας, άνω των 18 ετών, να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση, για να λάβουν μέρος στη mini-movie της χρονιάς, προκειμένου για την προώθηση των Εισιτηρίων Διαρκείας της περιόδου 2022-2023.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) στo press@aekbc.gr έως την Τετάρτη (10/08, 14:00). Οι πέντε τυχεροί της κλήρωσης, που θα λάβουν μέρος στο γύρισμα θα παραλάβουν ως δώρο ένα Εισιτήριο Διαρκείας (Πύλη 1, Θύρα 18).

Η δημοσίευση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Advertisement