Ο εμβληματικός αρχηγός του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, επισκέφτηκε την Αγιά Σοφιά – OPAP Arena και κράτησε ψηλά την κιτρινόμαυρη σημαία.
Ανατριχίλα, δέος και συγκίνηση, προκάλεσε σε όλους που βρέθηκαν σήμερα έξω και μέσα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αντικρίζοντας τον Δημήτρη Χατζηχρήστο να το επισκέπτεται, συνοδευόμενος με την κιτρινόμαυρη σημαία της ομάδας.
Ο εμβληματικός αρχηγός της ORIGINAL 21, περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, το τελευταίο διάστημα, αλλά έχοντας πάντα στο νου του, την ΑΕΚ, θέλησε να επισκεφτεί το νέο γήπεδο της ομάδας, για μια δυνατή… ντόπα, τόνωσης ηθικού, για να συνεχίσει δυνατά τον αγώνα του, που είναι δεδομένο ότι θα βγει νικητής.
Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος επισκέφτηκε την Αγιά Σοφιά – OPAP Arena και περήφανα κράτησε και πάλι την κιτρινόμαυρη σημαία της ΑΕΚ, ψηλά να κυματίζει, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια, μεταλαμπαδεύοντας την ιδέα της ΑΕΚ, από γενιά σε γενιά.
Δείτε την φωτογραφία:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement