Πίσω από τα φώτα και την δόξα που υπάρχει στο NBA, ο Έρικ Σπόλστρα και η οικογένειά του έδιναν μία μεγάλη μάχη. Ο 4χρονος γιος του τεχνικού των Χιτ πάλευε με τον καρκίνο. Και είναι μία μάχη που την κέρδισε.
Την είδηση γνωστοποίησε η σύζυγος του έμπειρου τεχνικού, Νίκι Σαπ, η οποία ανακοίνωσε τα νέα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο InStatram, περιγράφοντας τι βίωσαν όλους αυτούς τους μήνες.
Αναλυτικά η Σαπ έγραψε:
“Μία ημέρα μετά τα τέταρτα γενέθλιά του, ο γιος μας υποβλήθηκε για μια απροσδόκητη επέμβαση. Εγκολεασμός (αναδίπλωση) εντέρου. Βρέθηκε ένας όγκος. “Καλοήθης” είπα στον εαυτό μου. Πρέπει να είναι καλοήθης.
Μία εβδομάδα αργότερα, διαγνώστηκε με λέμφωμα Burkitt. Τις ημέρες, τις εβδομάδες και τους μήνες που ακολούθησαν… άντεξε και θριάμβευσε κάνοντας χημειοθεραπείας.
Ήταν… και συνεχίζει να είναι.. τόσο γενναίος. Δεν έχασε τη χαρά του. Τόσοι πολλοί φίλοι και αγαπημένοι φρόντισαν να μην χάσει κανένας από εμάς την χαρά του.
Χθες, το μεγάλο μας αγόρι χτύπησε το κουδούνι στην πτέρυγα του καρκίνου στο Nicklaus και η ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι είναι απεριόριστη. ΣΕ ΥΦΕΣΗ.
Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε ευγνώμονες στους παιδίατρους, τους χειρουργούς, τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλα τα άτομα του επιτελείου του νοσοκομείου που φρόντισαν το αγόρι μας, αλλά και την οικογένειά μας. Υπήρξαν πολλά κλάμματα, αλλά αυτοί οι ξεχωριστοί άνθρωποι σιγουρεύτηκαν ότι υπήρχαν και πολλά χαμόγελα, αγάπη και στήριξη. Πραγματικά δεν υπάρχουν αρκετά λόγια. Απλά… ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
Μια μέρα, θέλω να μιλήσω περισσότερο για αυτό και να δημιουργήσω έναν απαραίτητο και ουσιαστικό διάλογο γύρω από το θέμα του παιδικού καρκίνου και τι σήμαινε για μένα να είμαι γονέας σε αυτήν την κατάσταση. Προς το παρόν είμαι απλά ευγνώμων. Χαρούμενη Παρασκευή. Ο Θεός είναι καλός”.
Δείτε το σχετικό post:
Πηγή: sport24.gr