
Νέο δημοσίευμα στην Κροατία μιλά για… κλεισμένη συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Βίντα, με τον παίκτη να απορρίπτει πολύ υψηλές προτάσεις από την Σαουδική Αραβία.
Όλα δείχνουν πως ο Ντομαγκόι Βίντα θα είναι ο ηγέτης της άμυνας της ΑΕΚ που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».
Όπως διαβάστε και χθες (22/07) στο ΑΕΚ1924, ο 33χρονος Κροάτης είναι στην Ελλάδα για να «κλείσει» το super-deal και να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.
Μία εξέλιξη που επιβεβαιώνουν τα κροατικά μέσα, με το «Sportske.hr» να… παίρνει σειρά και να γράφει σχετικά με την επικείμενη (μεγάλη) μεταγραφή. Τονίζει μάλιστα πως «ο Βίντα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ».
Αποκαλύπτει πως ο διεθνής στόπερ απέρριψε πολύ υψηλές προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας ώστε να παραμείνει σε ένα ευρωπαϊκό κλαμπ με προοπτική για κούπες και Ευρώπη.
Κλείνοντας το ρεπορτάζ, αναφέρει πως ο Βίντα αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί από την Ένωση, καθώς η συμφωνία είναι προ των πυλών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement