
Ως ομάδα που έχει την αμυντική της θωράκιση ως ποδοσφαιρικό ευαγγέλιο, η Ατλέτικο έκανε τα πάντα εδώ και αρκετούς μήνες για να κρατήσει τον Γιαν Όμπλακ, που είναι ο φύλακας-άγγελος της εστίας της από το 2014 και έπειτα (διαδέχτηκε τον Τιμπό Κουρτουά) και δικαιώθηκε.
🚨 Oblak, renovado https://t.co/XXtDnIbYKb
— MARCA (@marca) July 20, 2022
Όπως αναφέρει με δημοσίευμά της η “Marca”, ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε εισηγηθεί την παραμονή του Σλοβένου κίπερ στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο” και μετά το 2023, οπότε και λήγει το υπάρχον συμβόλαιό του, και παρά τις σειρήνες του εξωτερικού που ακούγονταν έντονα, η διοίκηση των ροχιμπλάνκος πέτυχε την παραμονή του.
Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση, με το ρεπορτάζ της μαδριλένικης εφημερίδας να αναφέρει πως ο υπαρχηγός της ομάδας θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα για την επιλογή του να μείνει πιστός στους ερυθρόλευκους, αφού βάσει του νέου συμβολαίου, που θα έχει ισχύ μέχρι το 2025, οι ετήσιες αποδοχές του θα ανέβουν από τα 10 στα 12 εκατομμύρια ευρώ.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE