Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει την Γκενκ στο Βέλγιο (17:00 ώρα Ελλάδος / AEK1924.gr, Cosmote TV) δίνοντας το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας, έχοντας μια πρώτη ευκαιρία ο Αργεντινός τεχνικός να τσεκάρει καταστάσεις που έχει δουλέψει στις προπονήσεις.
Το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας, έχει απόψε η ΑΕΚ στο Βέλγιο κόντρα στην Γκενκ, δίνοντας μια πολύ καλή ευκαιρία στον Ματίας Αλμέιδα, να τσεκάρει πρόσωπα και καταστάσεις που έχει δουλέψει το προηγούμενο διάστημα στις προπονήσεις.
Ο Αργεντινός τεχνικός έχει ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων, απ’ την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της, η κιτρινόμαυρη αποστολή στην Ολλανδία και το σημερινό φιλικό είναι μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, να ξεμουδιάσουν, αλλά παράλληλα να δείξουν μια εικόνα απ’ αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.
Άλλωστε, αυτό έχει ζητήσει να δει ο Αλμέιδα απ’ τους παίκτες του, τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως να βγάλουν στον αγώνα ένα δείγμα της δουλειάς τους, απ’ τις προπονήσεις.
Προφανώς, η Ένωση μόνο φρέσκια δεν θα εμφανιστεί στο σημερινό πρώτο της φιλικό και κόντρα σε μια πιο έτοιμη ομάδα, η οποία αρχίζει το πρωτάθλημα στο Βέλγιο, στις 24 Ιουλίου.
Αυτό που έχει ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα, απ’ τους παίκτες του, για το φιλικό είναι να δείξουν διάθεση και προσπάθεια, όσο γίνεται με τα βαριά πόδια που έχουν, αλλά κυρίως να βγάλουν στο ματς, ότι δουλεύετε στις προπονήσεις, δείχνοντας ότι έχουν αφομοιώσει πλήρως τον τρόπο παιχνιδιού.
Γι’ αυτό θα προχωρήσει σε σχηματισμό, τον οποίο επίσης έχει δείξει στις προπονήσεις, ζητώντας γρήγορη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση και το αντίστροφο, αλλά παράλληλα να δείξουν θέληση και μαχητικότητα για κάθε μπάλα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement