13.7
16:32

Έμειναν Αθήνα οι Φράνσον και Κορνέζος

Κώστας Κοσικίδης
Έμειναν Αθήνα οι Φράνσον και Κορνέζος

Οι δυο ποδοσφαιριστές παρέμειναν στην Αθήνα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στο Άλκμααρ.

Με δυο απουσίες εγκαταστάθηκε από χθες το απόγευμα στην Ολλανδία, η αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό της στάδιο προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, για λόγους υγείας δεν ταξίδεψαν οι Αλεξάντερ Φράνσον και Γιώργος Κορνέζος, οι οποίοι παρέμειναν στην Αθήνα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές όμως, αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να αναχωρήσουν κι’ αυτοί για το Άλκμααρ, ώστε να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθούν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Εκτός και αν οι εξελίξεις προλάβουν τον… Φράνσον, καθώς θυμίζουμε ότι απ’ το πρωί κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα, που αναφέρει ότι βρίσκεται ο Σουηδός χαφ σε προχωρημένες επαφές με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->