09.3
20:12

«Για τον κόσμο, εμάς και την ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
«Για τον κόσμο, εμάς και την ΑΕΚ»
Advertisement

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του κοιτούν μόνο το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και όχι τα επόμενα, τα οποία αναμένεται ότι θα κρίνουν για κάποιες ομάδες την παραμονή.

«Όλα τα παιχνίδια τα κοιτάμε το ίδιο και πρέπει να προσπαθούμε να πάρουμε βαθμούς απ” όλα. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο για έναν επιπλέον λόγο. Επειδή και μαθηματικά μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά εμείς θα πάμε για να πάρουμε αποτέλεσμα και το βλέπουμε σαν ένα ακόμα παιχνίδι για να πάρουμε βαθμούς.

Δε μπορούμε να διαλέγουμε παιχνίδια. Πρέπει σε όλα να προσπαθούμε να πάρουμε κάτι. Πρώτον αυτό και δεύτερον όντως είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με μεγάλη ιστορία. Ανεξαρτήτου των καταστάσεων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για τον κόσμο, για εμάς και για όλους στο σύλλογο», τόνισε αρχικά ο γκολκίπερ της Ένωσης στην ιστοσελίδα Novasports και συνέχισε: 

«Το ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί είναι γεγονός, όπως άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια στην έδρα του. Το γεγονός αυτό μπορεί να πάρει το «βάρος» από τα πόδια τα δικά μας, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε πολύ γιατί δεν είμαστε μικρή ομάδα, είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να σταθούμε αντάξιο. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος να έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->