26.5
16:45

Βαρέθηκε να περιμένει ο Πεταυράκης

AEK1924.gr team
Βαρέθηκε να περιμένει ο Πεταυράκης
Advertisement

Οι Σταύρος Πεταυράκης και Πέτρος Μάνταλος αποχώρησαν μαζί χθες από το ΟΑΚΑ, ωστόσο κατά την αναχώρησή του υπήρξε ένα μικρό παρασκήνιο.

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ένας από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που βγήκε από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το ματς με τον Ηρακλή και αμέσως όλα τα πιτσιρίκια έπεσαν πάνω του ώστε να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο.

Σε όλη τη διαδρομή από τα αποδυτήρια μέχρι το πάρκινγκ ο Μάνταλος σταματούσε συνεχώς, χωρίς να λέει όχι σε κανέναν πιτσιρικά.

Ο Πεταυράκης από την άλλη πλευρά περίμενε υπομονετικά δίπλα του για αρκετή ώρα χαμογελώντας, ωστόσο κάποια στιγμή… βαρέθηκε.

Αφού είδε ότι ο φίλος και συμπαίκτης του είχε ακόμα… μέλλον στις φωτογραφίες του είπε: “Εγώ φεύγω” και αποχώρησε τελικά μόνος του.

Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε το παραμικρό δείγμα παρεξήγησης, ωστόσο όπως φάνηκε ο Πεταυράκης πήγε στο αμάξι και περίμενε εκεί τον Μάνταλο.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->