
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ σήκωσε ακόμα μία κούπα στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και γαλλική ιστοσελίδα αναφέρεται στο μέλλον του Αλγερινού, που όπως τονίζουν δεν αποκλείεται να είναι στην ΑΕΚ.
Η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ φορ για την επόμενη σεζόν και η περίπτωση του «Τρομοκράτη» δεν αφήνει ασυγκίνητους τους ιθύνοντες του Δικεφάλου που βλέπουν «ζεστά» το ενδεχόμενο επιστροφής του.
Η ιστοσελίδα «lagazettedufennec» αναφέρεται στον Τζιμπούρ και αφήνει ανοιχτό το παράθυρο επιστροφής του στην ΑΕΚ: «Βρήκε το χαμόγελο του στην Κύπρο, μετά από μια μαύρη σεζόν με την Νότιγχαμ, ενώ αγωνίστηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ στην αρχή της σεζόν. Ο 31χρονος επιθετικός δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του για την επόμενη σεζόν. Θα μπορούσε ακόμα και να επιστρέψει στην δεύτερη πατρίδα του, όπου η ΑΕΚ, πρώην ομάδα του βρίσκεται και πάλι στην ελίτ μετά από τον υποβιβασμό της, για πτώχευση».
Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE