Η ΑΕΚ αναζητά την καλύτερη επιλογή για την θέση του επιθετικού με στόχο έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα για τη Σούπερ Λιγκ. Στη λίστα ο 26χρονος από τη Βενεζουέλα
Σε αναζήτηση επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά βρίσκονται στην Ένωση, με τις επιλογές και τις προτάσεις να είναι πάρα πολλές και τους Κιτρινόμαυρους να εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις πολύ προσεκτικά.
Μία εξ’ αυτών, όπως αναφέρει η Goal, είναι η περίπωση του Τζελμίν Ρίβας, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας με την Ντεπορτίβο Τατσίρα. Ο Ρίβας έχει σκοράρει 20 φορές σε 29 ματς ενώ έχει αγωνιστεί και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, μετρώντας 17 τέρματα σε 13 αγώνες.
Ο ποδοσφαιριστής αν και δεν διαθέτει… ύψος, είναι δυνατός στις διεκδικήσεις, έχει εύκολο το γκολ και ξέρει πως να κινηθεί στην περιοχή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement