04.6
16:00

Καρλίτος: «Με ήθελε ομάδα της La Liga τον περασμένο Γενάρη»

AEK1924.gr team
Καρλίτος: «Με ήθελε ομάδα της La Liga τον περασμένο Γενάρη»

Συνέντευξη στην ισπανική «AS» παραχώρησε ο Καρλίτος, αποκαλύπτοντας πως τον περασμένο Ιανουάριο μία ομάδα της La Liga ήρθε σε επαφή με τον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Δηλώσεις στη χώρα του και την «AS» έκανε ο Καρλίτος, αποκαλύπτοντας πως ένας σύλλογος της La Liga έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο, με τους Παναθηναϊκό όμως να αρνείται να μπει σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του.

Επιπλέον, μίλησε για τη φετινή σεζόν του με το τριφύλλι στο στήθος υποστηρίζοντας πως βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του, ενώ πρόσθεσε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στη χώρα του για να αγωνιστεί σε έναν ισπανικό σύλλογο.

«Η φετινή σεζόν ήταν πολύ καλή στον Παναθηναϊκό. Αγωνίστηκα σε 35 ματς, πέτυχα 12 γκολ και μοίρασα πέντε ασίστ. Νιώθω ότι βρίσκομαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, τόσο σε αθλητικό επίπεδο, όσο και σχετικά με την ικανότητα να κατανοώ το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εποχή που αγωνιζόταν στην Πολωνία.

«Σε επίπεδο επιτυχιών στην Κρακοβία πέτυχα τα πάντα. Με 24 γκολ ήμουν ο πρώτος σκόρερ στην Α’ Κατηγορία. Αναδείχθηκα καλύτερος επιθετικός και καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος σε ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν παίκτες και προπονητές. Σε δύο σεζόν πέτυχα 45 γκολ σε ένα πρωτάθλημα που για μένα είναι από τα καλύτερα λόγω του αγωνιστικού επιπέδου και της ατμόσφαιρας στα γήπεδα».

Στη συνέχεια, μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει για να αγωνιστεί στην Ισπανία, αναφέροντας πως τον περασμένο Γενάρη ο Παναθηναϊκός δέχθηκε κρούση για εκείνον από σύλλογο της La Liga.

«Οι περισσότεροι μού λένε να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Θέλω μια μέρα να επιστρέψω στην Ισπανία, γιατί είναι δύσκολο να λείπω τόσα χρόνια από το σπίτι και την οικογένειά μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό που έχω ζήσει και αυτό που πρόκειται να ζήσω είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω. Έχω πολύ δρόμο ακόμα για να αποσυρθώ, αλλά πριν το κάνω θα ήθελα να απολαύσω το ισπανικό ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Από τη Βιγιαρεάλ Β’ πήγα απευθείας στην ελίτ στο εξωτερικό».

Sport-fm.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement