Ξανά στο χώρο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ βρέθηκε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας.
Δίπλα στην ομάδα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αναλαμβάνοντας ο ίδιος τις αποφάσεις για το μέλλον της.
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγών σε επίπεδο στελεχών και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας έχει ένα φουλ… κιτρινόμαυρο πρόγραμμα τα τελευταία 24ωρα.
Πέρα όμως των παραπάνω, δεν έμεινε μακριά από την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και για ακόμα ένα σαββατοκύριακο παρευρέθηκε στο μαγικό χώρο που θα επιστρέψει η ΑΕΚ μετά από 19χροόνια.
Ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών, είδε δια ζώσης τις εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα, με το μεγάλο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον αγωνιστικό χώρο και τον τάπητα που στρώνεται.
Δημοσιεύματα από το Μεξικό επιβεβαιώνουν την προτίμηση του 26χρονου προς της ΑΕΚ, έναντι των υπολοίπων επιλογών που έχει για την συνέχιση της καριέρας του. Διαβάστε τη συνέχεια, ΕΔΩ!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement