
Στις αρχές του επόμενου μήνα αναμένεται να μπει στο τελικό στάδιό της η υπόθεση των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων με την άσκηση ποινικών διώξεων από τον πρώην αθλητικό εισαγγελέα, Χάρη Λακαφώση.
Στην τελική ευθεία μπαίνει εντός των επόμενων ημερών μια υπόθεση που… κρατάει χρόνια, όπως η κολώνια. Πρόκειται για το θέμα των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων που προσκομίστηκαν στην ΕΠΟ για την έκδοση δελτίων ιδιότητας επαγγελματιών ποδοσφαιριστών σε μεταγραφικές περιόδους από το 2002 μέχρι το 2014.
Στην υπόθεση εμπλέκονται 27 ομάδες, 33 παράγοντες, ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ Ανδρέας (Καρράς) Καραγκιόζης και δύο δικηγόροι που ειδικεύονται στο αθλητικό δίκαιο. Οι περισσότεροι παράγοντες έχουν ήδη καταθέσει ανωμοτί στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης και στις αρχές Ιουνίου ο πρώην αθλητικός εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης αναμένεται να ασκήσει ποινικές διώξεις. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ενδέχεται να μην καθίσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.
Για καταθέσεις έχουν κληθεί οι ακόλουθοι παράγοντες, οι περισσότεροι εκ των οποίων τις έχουν ήδη δώσει…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement