
Ιδιαίτερο… άρωμα πήραν οι κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου ξανά, με την Θύρα 23 να φιλοξενεί νεαρούς ποδοσφαιριστές από συλλόγους της Αττικής, με τον Χατζηεμμανουήλ να μοιράζει αυτόγραφα και φωτογραφίες.
«Η Θύρα 23 του ΟΑΚΑ άνοιξε και πάλι στον χθεσινό αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και φιλοξένησε νεαρούς ποδοσφαιριστές των πέντε συλλόγων του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ από τον Νομό Αττικής (Ερμής Ανω Λιοσίων, Φοίβος-Αίολος Γλυφάδας, ΑΟ Υμηττού-Χαραυγής, ΑΕ Πικερμίου, ΑΟ Μίμας Μικρασιατική).
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Τα παιδιά και οι συνοδοί τους απόλαυσαν την εμπειρία και έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στις εξέδρες με την παρουσία και τη συμμετοχή τους, ενώ στο ημίχρονο είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Βασίλη Χατζηεμμανουήλ.
Στην ίδια Θύρα φιλοξενήθηκαν επίσης σπουδαστές του ΔΙΕΚ Αχαρνών, αλλά και συνάνθρωποί μας από τους κοινωνικούς φορείς ΜΕΤΑδραση (ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2009 με αποστολή να καλύψει κρίσιμα κενά στην υποδοχή και ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα) Κοινωνικό ΕΚΑΒ (Ελληνικό Κλιμάκιο Άμεσης Βοήθειας, ανεξάρτητη κοινωνική οργάνωση με στόχο την καταπολέμηση κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού) και Ιατρική Παρέμβαση «Ιριδα» (παρέχει επείγουσα ανθρωπιστική και αναπτυξιακή βοήθεια ώστε να αντιμετωπιστούν βασικά προβλήματα επιβίωσης όπως η στέγαση, η σίτιση και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ατόμων και ομάδων που βρίσκονται σε ανάγκη).»