Ο Αργεντινός τεχνικός επιστρέφει στην πατρίδα του, γεμάτος με σημειώσεις απ’ τα δυο ματς της ΑΕΚ και θα επιστρέψει λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
Μετά το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, ο Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει και δεύτερο αγώνα της Ένωσης, πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του.
Όπως στην Θεσσαλονίκη, έτσι και χθες ο Αλμέιδα παρακολούθησε όλη την αναμέτρηση απ’ την σουίτα του ΟΑΚΑ, έχοντας δίπλα του, όλους τους συνεργάτες του.
Απ’ την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, κρατούσε σημειώσεις, συνομιλούσε με τους συνεργάτες του και συνεχώς βρισκόταν σε μια εγρήγορση, για όσα θετικά ή αρνητικά, γινόντουσαν στο χθεσινό ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.
Επίσης, στο χθεσινό ντέρμπι ο Ματίας Αλμέιδα είχε την πρώτη του επαφή με τον κόσμο της ομάδας και έδειχνε ενθουσιασμένος για τις εικόνες που αντίκρισε, αλλά και την στήριξη του κόσμου, απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, χαρακτηρίζοντας τους πολύ θερμούς οπαδούς και… τρελούς όπως τους χαρακτήριζε, θυμίζοντας του, τους Αργεντινούς οπαδούς.
Ο Αλμέιδα μετά από τα δυο ματς της ΑΕΚ που παρακολούθησε από κοντά με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, για να περάσει ολιγοήμερες διακοπές, ώστε να επιστρέψει λίγες ημέρες πριν την προετοιμασία της ΑΕΚ, η οποία και θα οριστεί ανάλογα αν θα έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ή όχι.
Βέβαια, ο Αργεντινός τεχνικός θα παρακολουθήσει και τα εναπομείναντα ματς της Ένωσης στα πλέι οφ, αλλά θα βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για ότι αφορά τόσο την προετοιμασία, όσο και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement