Τακτική και τελειώματα είχε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, που φουλάρει για το ματς με την ΑΕΚ, έχοντας πλέον διαθέσιμο και τον Αχιλλέα Πούγγουρα.\
Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή (06/05) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μια ακόμα ημέρα οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Γιώργος Βαγιαννίδης και Γιασίν Αγιούμπ, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την «Ένωση» στο ΟΑΚΑ.
Αντιθέτως, το ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό και κατ’ επέκταση το «τριφύλλι» ήταν πως επανήλθε στις προπονήσεις ο Αχιλλέας Πούγγουρας.
Προκειμένου να προσφέρει μια επιπλέον λύση στα μετόπισθεν στο «σφιχτό» πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα του, με τα διαδοχικά ματς.
Sport-fm.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement