26.4
11:58

Επιστρέφει το αλκοόλ στα γήπεδα της Αγγλίας μετά από 37 χρόνια

AEK1924.gr team
Επιστρέφει το αλκοόλ στα γήπεδα της Αγγλίας μετά από 37 χρόνια

Τη δυνατότητα να καταναλώνουν αλκοόλ στα γήπεδα των επαγγελματικών κατηγοριών της Αγγλίας φαίνεται πως θα έχουν λίαν συντόμως οι φίλαθλοι.

Προς επιστροφή στις… παλιές τους συνήθειες στα αγγλικά γήπεδα. Τη δυνατότητα να καταναλώνουν αλκοόλ παρακολουθώντας διά ζώσης την αγαπημένη τους ομάδα φαίνεται πως θα έχουν λίαν συντόμως οι Άγγλοι φίλαθλοι.

Συγκεκριμένα, βάσει δημοσιεύματος της «Daily Mail», η αγγλική κυβέρνηση συμφώνησε να επανεξετάσει την τρέχουσα νομοθεσία -μέσω ενός πιλοτικού προγράμματος που θα παρουσιαστεί το προσεχές καλοκαίρι- και να επαναφέρει το αλκοόλ στα γήπεδα των πέντε πρώτων κατηγοριών μετά από 37 χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση της Μάργκαρετ Θάτσερ είχε προβεί στη σχετική απαγόρευση το 1985. Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία έχει εκφράσει τις ενστάσεις της για την εν λόγω απόφαση.

Πηγή: sport-fm.gr

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement