
Πριν από 13 χρόνια η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 του Ολυμπιακού εντός έδρας, να κερδίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και τελικά να είναι αυτή που θα κατακτήσει το τρόπαιο.
Το 1-1 εκτός έδρας άφηνε ελπίδες πρόκρισης και στις δύο ομάδες, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι έδειξαν ότι δεν μπορούσε κανένας να τους σταματήσει στο Νίκος Γκούμας.
Το χορό των γκολ άνοιξε ο Ντέμης Νικολαϊδης στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν μετά από σέντρα του Βασίλη Λάκη έπιασε δυνατή κεφαλιά και έδωσε προβάδισμα στην Ένωση.
Μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο Χάρης Κοπιτσής, ο οποίος άρχισε να σκοράρει και κόντρα στους Πειραιώτες με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα για τον Δικέφαλο, ενώ το σκορ του ημιχρόνου ήταν 2-0.
Με το «καλημέρα» της επανάληψης ο Μίλεν Πέτκοφ βρήκε χώρο, έκανε την κούρσα και με ένα ψυχρό σουτ έγραψε το τελικό 3-0 για τους Κιτρινόμαυρους.
ΑΕΚ: Ατματζίδης, Κοπιτσής, Πετκόφ, Δέλλας, Κωστένογλου, Καψής, Ζήκος, Λάκης, Μαλαδένης, Τσίριτς (86’ Μάρκος), Νικολαϊδης
Ολυμπιακός: Ελευθερόπουλος, Αμανατίδης, Ανατολάκης, Πουρσανίδης, Μαυρογενίδης, Πάσσαλης, Γιαννακόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Πουρσαϊτίδης, Αλεξανδρής, Χούτος
ΒΙΝΤΕΟ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement