10.4
09:37

Δεν υπάρχουν περιθώρια, ΝΙΚΗ πάση θυσία

Κώστας Κοσικίδης
Δεν υπάρχουν περιθώρια, ΝΙΚΗ πάση θυσία

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη (19:30 / AEK1924.gr, Cosmote Sport 1) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, θέλοντας πάση θυσία τη νίκη για να αναπτύξει διαφορά για την εξασφάλιση της τρίτης θέσης.

Μετά απ’ την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης” απ’ τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ, σε ένα σημαντικό και μπορεί καθοριστικό αγώνα, για την 3η θέση.

Σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία των πλέι οφ και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν περιθώρια, για στραβοπατήματα ή… δώρα, καθώς η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης, βρίσκονται πολύ κοντά στην βαθμολογία για την 3η θέση.

Η Ένωση θέλει απόψε πάση θυσία τη νίκη, που θα της δώσει μια διαφορά τεσσάρων βαθμών σίγουρα απ’ τον τέταρτο Άρη, αλλά και πιθανόν απ’ τον Παναθηναϊκός που αναμετρείται στις Ζωσιμάδες απ’ τον σκληροτράχηλο, ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Κιτρινόμαυροι μετά απ’ την καλή και σοβαρή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, την περασμένη εβδομάδα, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, καταφέρνοντας όμως σήμερα, να φύγουν με τους βαθμούς της νίκης, καθώς η σημερινή αναμέτρηση, αλλά και της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις Ζωσιμάδες, ενδέχεται να κρίνουν πολλά.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος όμως, κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά και έχει επικεντρωθεί μαζί με τους παίκτες του, στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.

Ο Έλληνας τεχνικός που είδε μεσοβδόμαδα να τίθενται στην διάθεση του, οι Γιώργος Τζαβέλλας, Όγκνιεν Βράνιες και Πέτρος Μάνταλος, δούλεψε στις προπονήσεις με την ομάδα του, ζητώντας σοβαρότητα και συγκέντρωση απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να παρουσιάσουν μια θετική εμφάνιση όπως την περασμένη εβδομάδα στο Φάληρο.

Επίσης, ζήτησε να έχουν μια συμπαγή εικόνα ανάμεσα τους, οι γραμμές, να αποφύγουν τα λάθη και να εκμεταλλευτούν κάθε πιθανή ευκαιρία που θα δημιουργήσει η επιθετική γραμμή της ομάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement