01.4
10:48

Πείστηκε η ΑΕΚ: Με Μοράις στην «Αγιά Σοφιά» και Πρωτάθλημα ξανά!

AEK1924.gr team
Πείστηκε η ΑΕΚ: Με Μοράις στην «Αγιά Σοφιά» και Πρωτάθλημα ξανά!

Είναι γεγονός! Η ΑΕΚ πείστηκε από τον 56χρονο Πορτογάλο τεχνικό και του δίνει τα κλειδιά της «Αγιά Σοφιάς».

Μία δήλωση ήταν αρκετή για να μπει ο Ζοσέ Μοράις (ξανά) στην κιτρινόμαυρη φόρμα και να ετοιμάσει την ΑΕΚ της «Αγιά Σοφιάς».

«Ο Σάντος να μείνει στην Πορτογαλία και εγώ να επιστρέψω στην ΑΕΚ για να την κάνω Πρωταθλήτρια ξανά», ήταν η δήλωση-φωτιά που αποτέλεσε το κύκνειο άσμα.

Η συμφωνία είναι γεγονός και ο επί χρόνια βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει στην Ένωση, ως ο εκλεκτός που θα βάλει την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού και θα… εγκαινιάσει το νέο γήπεδο.

Χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να υποδεχθούν τον πολυτροπαιούχο Μοράις στο «Ελ. Βενιζέλος», σήμερα (01/04) κατά την άφιξή του.

Για την ώρα άφιξης του Πορτογάλου κόουτς θα σας ενημερώσουμε στην πορεία, προς το παρόν… Καλό μήνα αδέρφια και προσοχή στις φάρσες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement