
Ρεσιτάλ στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Καλλιθέας έδωσαν οι φίλοι της Βασίλισσας που ήταν καθοριστικοί για να έρθει το «διπλό»
Η ΑΕΚ πήρε μια τεράστια νίκη με τον Κολοσσό στη Ρόδο (65-62) με τον κόσμο της να κάνει πάρτι στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Καλλιθέας.
Ο κόσμος της Βασίλισσας πριν καν αρχίσει η αναμέτρηση είχε στήσει το δικό του πάρτι, περιμένοντας να ξεκινήσει η αναμέτρηση για την ομάδα του, κάτι που συνεχίστηκε και σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Οι Κιτρινόμαυροι στήριξαν την προσπάθεια των παικτών του Σεγκούρα και στο τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης, έγιναν ένα μαζί τους, φωνάζοντας δυνατά «ΑΕΚ», με την αποθέωση να είναι επακόλουθο.
Μάλιστα, οι παίκτες τους… κάλεσαν για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στα Λιόσια (03/04, 17:00), κάτι που έκανε και ο Γιώργος Νικολάου.
Δείτε φωτογραφικό υλικό:


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement