Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ θα βρεθούν στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η ομάδα το Σάββατο και θα προσπαθήσουν να τονώσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών πριν το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ
Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (10/3) τον ΟΣΦΠ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δεν θα έχει την στήριξη των οπαδών της, ωστόσο η ORIGINAL αναμένεται να επισκεφθεί το ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η ομάδα το Σάββατο.
Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να δώσουν το 100% κόντρα στον Ολυμπιακό και σίγουρα το άγχος βαραίνει τα πόδια τους, οι οποίο μετά την ήττα από τον ΠΑΟ χρειάζονται μια δόση τόνωσης ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό τους και να βρουν την χαμένη αυτοπεποίθηση τους.
Παράλληλα, ο Χρήστος Κωστής αναμένεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης έτσι ώστε να τους δώσει να καταλάβουν ότι η βαθμολογική διαφορά με τον ΟΣΦΠ δεν παίζει ρόλο σε ένα ντέρμπι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement