Ο ισχυρός άντρας του χάντμπολ της ΑΕΚ, βρίσκεται στην Χαλκίδα για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Βοσνία, παρέα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
Κοντά στην Εθνική ομάδα χάντμπολ, βρίσκεται ο Σταμάτης Παπασταμάτης, έχοντας ταξιδέψει στην Χαλκίδα, για να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Βοσνία για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2023.
Βέβαια, ο ισχυρός άντρα του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, παρακολουθεί το ματς παρέα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έγραψε σε tweet το εξής μήνυμα: «ΧΑΛΚΙΔΑ Ελλάδα – Βοσνία για τη νοκ άουτ φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Μεγάλα τα βήματα προόδου της Εθνικής Ανδρών τον τελευταίο καιρό, με στόχο να ξαναφτάσει εκεί που βρισκόταν τα χρόνια γύρω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004».
Απ’ εκεί και έπειτα, το παρών στο κλειστό της Χαλκίδας, ώστε να βρεθούν στο πλάι των Ελλήνων συμπαικτών τους (Μυλωνά, Μπουκοβίνα, Τζηρά και Αραμπατζή), έδωσαν και οι Κρίστιαν Ουγάλδε, Πάτρικ Λέμος και Νάτσο Πλάθα, αλλά και οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας αλλά και των υποδομών.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement