26.4
16:30

Ατομικό ρεκόρ για τον Μερούση

AEK1924.gr team
Ατομικό ρεκόρ για τον Μερούση
Advertisement

Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Την Κυριακή στο μαραθώνιο του Αμβούργου, ο Χριστόφορος Μερούσης κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Με 2 ώρες 19.00 βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, που ήταν ο αρχικός του στόχος, και έδειξε πως είναι σε θέση να κυνηγήσει ακόμη καλύτερους χρόνους, που θα τον φέρουν κοντά στη συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Μερούσης, ο οποίος άφησε στην ιστορία το 2.22.07, που είχε πετύχει στο μαραθώνιο του Ρότερνταμ το 2012, κατέλαβε την 22η θέση. Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και ο Κώστας Πούλιος, ο οποίος ήταν 25ος με 2.20.01, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του των τελευταίων ετών. Νικητής του αγώνα ήταν ο Κενυάτης Λούκας Ρότιχ με 2.07.17 και στις γυναίκες η Μεσερέτ Χαιλού (Αιθιοπία) με 2.25.41.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->