25.4
05:43

Ρεπάρουν και επιστρέφουν δυνατά

AEK1924.gr team
Ρεπάρουν και επιστρέφουν δυνατά

Ο Γιάννης Αρβανίτης έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του και με την επιστροφή τους οι Μάγκες θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το ματς με τον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια φιλικά.

Οι Κιτρινόμαυροι θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο μετά το ρεπό που πήραν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Να σημειώσουμε ότι η Ένωση δεν προπονήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/4) καθώς δεν είχε διαθέσιμο γήπεδο και έτσι θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Δευτέρα.

Ο πρώτος ημιτελικός με τον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένος για τις 9 Μαΐου και δεν αποκλείεται μέχρι τότε να διεξαχθούν και κάποια φιλικά για την προετοιμασία της ομάδας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement