15.2
14:56

Δωρεά της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ στη Μη Κερδοσκοπιική Εταιρεία «Καρκινάκι»

AEK1924.gr team
Δωρεά της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ στη Μη Κερδοσκοπιική Εταιρεία «Καρκινάκι»

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ αποφάσισε φέτος να μην πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας, λόγω των υγειονομικών περιορισμών, αλλά ως συμβολική κίνηση θέλησε να τιμήσει την σημερινή ημέρα που είναι αφιερωμένη στην «μάχη» κατά του Παιδικού Καρκίνου να κάνει δωρεά στην Μη Κερδοσκοπιική Εταιρεία «Καρκινάκι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης:

«Στην απόφαση να μην πραγματοποιήσουμε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, κατέληξε η Λέσχη μας δεδομένης της δύσκολης υγειονομικής κατάστασης που εξακολουθεί να ταλανίζει τη χώρα.
Αντ’ αυτού, θα τιμήσουμε την σημερινή (15/02) Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, με μία δωρεά στην ΑΜΚΕ «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ», με σκοπό την ενίσχυση του σπουδαίου έργου που κάνουν.
Μερικά λόγια για το «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ»:
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ δημιουργήθηκε αποκλειστικά από γονείς παιδιών με καρκίνο, με διπλό στόχο: αφενός να ενημερώσει το κοινό για τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας και αφετέρου να υποστηρίξει έμπρακτα τις οικογένειες που βρίσκονται αντιμέτωπες με την ασθένεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement