28.1
15:35

Ατομικό ο Σιμόες – «Φορτσάρει» ο Τσιντώτας

AEK1924.gr team
Ατομικό ο Σιμόες – «Φορτσάρει» ο Τσιντώτας

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πορτογάλος υπ-αρχηγός της ΑΕΚ, με τον Έλληνα πορτιέρο να ανεβάζει ρυθμό, ενόψει Βόλου.

Με ένα απρόοπτο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η σημερινή (28/01) προπόνηση των Κιτρινόμαυρων, στον δρόμο της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Βόλο.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε τοστην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ο Αντρέ Σιμόες αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματς.

Έτσι, ο 32χρονος Πορτογάλος, του οποίου το όνομα βρίσκεται στις λίστες ομάδων της Τουρκίας, προπονήθηκε ατομικά. Από την άλλη, ο Τσιντώτας ακολούθησε ένα πιο… έντονο πρόγραμμα, ανεβάζοντας στροφές.

Ο Έλληνας πορτιέρο κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει τον κυριακάτικο (17:15) αγώνα με τον Βόλο, με το ΑΕΚ1924 να σας καταγράφει νωρίτερα τα δεδομένα για τον κιτρινόμαυρο «άσσο».

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας προπονήθηκε σε πιο εντατικό ρυθμό. Ο Αντρέ Σιμόες γυμνάστηκε ατομικά λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των διεθνών Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμάντι, γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.00.

Advertisement