11.4
20:59

Σταθάκης: Πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα στις συζητήσεις με τους εταίρους

AEK1924.gr team
Σταθάκης: Πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα στις συζητήσεις με τους εταίρους

Κανένα θέμα μη αποπληρωμής των οικονομικών εκκρεμοτήτων μας, διαβεβαιώνει ο Γιώργος Σταθάκης

Οι συζητήσεις με τους εταίρους έχουν προχωρήσει σημαντικά και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα, αναφέρει στην Real news ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γ Σταθάκης.

Ο κ. Σταθάκης υπογραμμίζει πως η παράταση της αβεβαιότητας δεν ωφελεί καμία πλευρά ενώ διαβεβαιώνει ότι δεν τίθεται ζήτημα μη αποπλήρωσης υποχρεώσεων του ελληνικού δημοσίου.

Ο κ. Σταθάκης ανέφερε πως στην κυβέρνηση μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και αφετηρίες αλλά τονίζει πως υπάρχει σύμπνοια αναφορικά με τον στρατηγικό της προσανατολισμού . Υπογράμμισε επίσης πως σημεία συμπόρευσης υπάρχουν και με τις περισσότερες πολιτικές δυνάμεις ανεξάρτητα αν αυτές συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα επισήμανε ωστόσο ότι η κυβερνητική συμμαχία είναι απόλυτα σταθερή και δεν αναζητά οποιαδήποτε διεύρυνση.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->