
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Η διοίκηση της ΑΕΚ αδυνατεί να πληρώσει τα ενοίκια των σπιτιών που διαμένουν οι ποδοσφαιριστές της και τα ρίχνουν στον πρώην Τ.Δ.
Η ιδιοκτησιακή ανυπαρξία της ΑΕΚ δεν έχει προηγούμενο! Προκαταβολές για το κλείσιμο μεταγραφών βρίσκονται με κάποιον περίεργο τρόπο, όμως οι ποδοσφαιριστές παραμένουν εκτεθειμένοι απέναντι στους σπιτονοικοκύρηδές τους διότι η ΠΑΕ δεν πληρώνει τα ενοίκια των σπιτιών που διαμένουν, κυρίως στην περιοχή των Σπάτων.
Βέβαια όλοι πλέον ρίχνουν την ευθύνη στον πρώην εκτελούντα χρέη τεχνικού διευθυντή Βασίλη Τσιάρτα ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να κλείσει ξεχωριστά σπίτια για τον κάθε παίκτη της ομάδας, όταν μερικά από αυτά θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες 2-3 παικτών.
Ασφαλώς την ευθύνη δεν φέρει μόνο ο συγκεκριμένος αλλά και εκείνοι που δέχθηκαν τις εισηγήσεις του περασμένο καλοκαίρι, προεξάρχοντος του Θωμά Μαύρου ο οποίος σε κάποιες περιπτώσεις μάλλον δεν ήξερε τι υπέγραφε!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement