Ποδοσφαιριστής της ομάδας της Κ19 του Άρη έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα αγνώστων στην Θεσσαλονίκη. Πιθανό να ήταν θύμα οπαδικής βίας.
Θύμα επίθεσης από ομάδα αγνώστων έπεσε ποδοσφαιριστής της Κ19 του Άρη στη Θεσσαλονίκη, με το περιστατικό να συνδέεται πιθανώς με οπαδική βία.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, καθόταν με έναν φίλο του σε πλατεία της πόλης, όταν ομάδα αγνώστων τον προσέγγισε και τον ξυλοκόπησαν. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για εξετάσεις και αποχώρησε, χωρίς ευτυχώς να έχει κάποιον πολύ σοβαρό τραυματισμό.
Το θύμα της επίθεσης πήγε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε το συμβάν που έγινε ξημερώματα της 31ης Δεκεμβρίου. Η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.
Πηγή: Sport-fm.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement